Το δίκτυο Αυτόνομων ομάδων είναι αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας διαδικασίας και συζήτησης πάνω στην δημιουργία εργαλείων επικοινωνίας και συναντήσεων κινημάτων βάσης , αυτόνομων , αντιεξουσιαστικών ομάδων από τα Βαλκάνια και πέρα. Στόχος είναι η ορατότητα και η ενδυνάμωση των αγώνων μας.

Είμαστε ακτιβιστές από την Βουλγαρία , Τουρκία , Ρουμανία , Ουγγαρία , Ελλάδα , Σερβία , Μακεδονία και Σλοβενία που εμπλεκόμαστε με τοπικούς αγώνες αλλά πάντα με μία παγκόσμια οπτική.

Η ιδέα για ένα δίκτυο στα Βαλκάνια βγήκε από το PGA inspired infotour , τον Σεπτέμβρη του 2007 , όπου 2 ακτιβιστές ταξίδεψαν μαζί , σε 7 χώρες των Βαλκανίων και της Ανατολικής Ευρώπης.

Επιθυμούμε περισσότερες ομάδες και άνθρωποι να εμπλακούν με το project και να αναπτύξουμε ένα χρήσιμο εργαλείο - με όλη την κριτική που μπορεί να κάνει κανείς - για μελλοντικές κοινές δράσεις - αλληλοπληροφόρηση - καλέσματα για δράση πάνω σε διαφορετικές θεματικές

Οι πολιτικές αρχές της πρωτοβουλίας είναι βασισμένη στις 5 αρχές του Peoples Global Action και είναι ένα καθαρά εμπνευσμένο project από αυτό το δίκτυο.

Δεν αποδεχόμαστε κανενός είδους θεσμικής ιεραρχίας και αγωνιζόμαστε ενάντια στην άτυπη. Υποστηρίζουμε την πλήρη ισότητα όλων των ανθρώπων , όπως επίσης την απελευθέρωση των ζώων.

Καλούμε κάθε κίνημα βάσης , αντεξουσιαστική ομάδα και αυτόνομο χώρο που νιώθει την δράση του κοντά σε αυτήν την διαδικασία να εμπλακεί με το δίκτυο , όπως επίσης με την μελλοντική πολιτική συζήτηση για κοινές δράσεις στα Βαλκάνια και την αλληλεγγύη στον αντικαπιταλιστικό αγώνα σε ολόκληρο τον κόσμο

Καλούμε τον καθένα να εμπλακεί με ένα αποκεντρωμένο αυτόνομο δίκτυο δίχως αντιπροσώπους ή οποιαδήποτε σχέση με θεσμικούς οργανισμούς.



- anarchoresistance Sofia Bulgaria



- Nirdala Nis Serbia



- Kolektiv ego Istabul Turkey



- Buda infoshop Budapest Hungary



- A - infoshop Ljubljana Slovenia



- infocenter Ecotopia Razgrad Bulgaria



- contra doxa Roumania



- diymusic greece



- activists from Macedonia



- infoshok Maribor Slovenia


https://balkans.puscii.nl




we are everywhere
Αναρτήθηκε από Autonome Bird

0 σχόλια:

Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger templates