Για περισσότερα από δύο χρόνια το land and autonomy αποτελεί μια προσπάθεια , πληροφόρησης , πολιτικής και πρακτικής αυτονομίας. Η ιδέα να ξεκινήσω ένα προσωπικό ιστολόγιο αντιπληροφόρησης με μια άμεση σύνδεση με τους αγώνες του ανταγωνιστικού χώρου στην Ελλάδα και τον κόσμο έχει ήδη κάποια ανταπόκριση.

Το land and autonomy έχει πραγματικά κάποιους καθημερινούς αναγνώστες. Κάποιοι μου είναι γνωστοί και κάποιοι μου είναι άγνωστοι.

´Οπως κάνω άλλωστε ανά τακτικά διστήματα , καλώ τους φίλους και τις φίλες αυτού του ιστολογίου να επικοινωνήσουν μαζί μου , να στείλουν νέα και άρθρα από την περιοχή τους. Αν δεν θέλετε επώνυμα , μπορείτε και ανώνυμα . Τα σχόλια κάτω απο τα άρθρα μπορεί να είναι και τα δύο.

Το land and autonomy είναι κομμάτι μιας ευρύτερης προσπάθειας δικτύωσης προσωπικών ιστολογίων σε Ελλάδα και Κύπρο. Ένα πείραμα που συγκεντρώνεται στο http://globalnewswire.wordpress.com . Αν σας ενδιαφέρει να βοηθήσετε την προσπάθεια δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το globalnewswire01@gmail.com.

vlanto από το land and autonomy
Αναρτήθηκε από Autonome Bird Ετικέτες

0 σχόλια:

Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger templates