Η σχολη Καλων Τεχνων στο Ναυπλιο τελει υπο αυτονομη καταληψη εδω και 3 εβδομαδες. Στην διακυρηξη που μοιρασαν οι φοιτητες απο την αρχη εθεσαν ως βασικο χαρακτηριστικο της καταληψης την ανεξαρτησια απο κομματικές γραμμες και την αντιθεση προς καθε φορεα εξουσια (κρατικο, κομματικο, φοιτητικο). Αυτο εφερε εξαρχης το ΚΚΕ στην απενατι πλευρα. Σημερα λοιπόν ύστερα απο 2 γενικες συνελευσεις στις οποιες εγινε αποδεκτη η συνεχιση των καταληψεων το ΚΚΕ επιτεθηκε άμεσα. Αρχικά ενώ στη σχολή πραγματοποιόταν ανοιχτο αντιμαθημα εισεβαλαν προκλητικα 4 κνιτες κολωντας αφισες του ΚΚΕ παντού.

Όταν αυτό έγινε αντιληπτο απο τους φοιτητές υπήρξε αντιπαράθεση που κατέληξε σε σκισιμο των αφισών και ξεκαθαρισμα απο τους φοιτητες πως το ΚΚΕ είναι φορέας εξουσίας και επομένως έρχεται σε αντιπαράθεση με το χαρακτήρα της κατάληψης η παρουσία του ΚΚΕ εκει μέσα. Οι κνίτες με φανατισμό άρχισαν να ξανακολλάνε αφίσες παντού. Τα πνέυματα άναψαν και οι κνίτες κάλεσαν όλα τα στελέχη του κόμματος στην περιοχή.

Δύο γεγονότα που ακουλήθησαν είναι ενδεικτικά του τι έγινε. ΚΚουές 50 χρονών έπιασε απο τα μαλιά παιδί μικρότερο απο 20 χρονών ενώ προσπαθούσε να βγάλει αφίσα ενώ τη στιγμή που οι φοιτητές κατάφεραν σύσσωμοι να πετάξουν όλους του ΚΚουέδες έξω απο τη σχολή ένα ς απο τους ΚΚουές (φαναρτζής- γραμματέας του ΚΚΕ ενονόματι ) άρχισε να απειλεί φοιτητή που φώναζε ΄"εξω ρε παλιοσταλίνες" πως τον έχει φωτογραφήσει και θα τον κανονίσει. Ο ίδιος δε δίστασε να αρπάξει απο το χέρι μια φοιτήτρια 20 χρονών και να της πεί "εσένα θα σε γαμήσω".

Επειδή το ΚΚΕ έχει ιστορία τραμπουκισμού και τέτοιων αλήτικων μεθόδων είναι σίγουρο πως έπεται συνέχεια. Ειδικά την Πέμπτη που έχει κανονιστεί η γενική συνέλευση για τη συνέχιση της κατάληψης.

Αναρτήθηκε από Autonome Bird Ετικέτες

2 σχόλια:

Unknown said...

"Εσένα θα σε γαμήσω";! Τα κωλογούρουνα [ok, that's speciesm...] του Κουκουέ, δεν κουράζονται να αποδεικνύουν πως είναι άνδρες...

February 14, 2009 at 5:25 AM  
Autonome Bird said...

ακριβώς .. είναι τραμπούκοι με ειδικότητα.. τι είναι σεξισμός βέβαια ούτε κουβέντα

February 14, 2009 at 8:12 AM  
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger templates