taken from order81

κείμενο από Ε.Τ.ranger

Το απόγευμα της Τετάρτης 16 Ιουλίου σύντροφοι και συντρόφισσες από διάφορες συλλογικότητες διέκοψαν κεντρική ομιλία του διεθνούς συνεδρίου για τις Νανοεπιστήμες και τις Νανοτεχνολογίες στο Τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ, που διεξάγεται με τη χρηματοδότηση του λόμπυ της τεχνοεπιστήμης – που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ευρωπαϊκές εταιρείες φαρμακευτικής, βιομηχανίες τροφίμων και γεωργοκτηνοτροφίας, καθώς και το μετωπικό σχήμα των πολυεθνικών της βιοτεχνολογίας στην Ελλάδα bionova και το USA National Nanotechnology Initiative της αμερικανικής κυβέρνησης.

Φωνάζοντας σε πέντε γλώσσες “Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τεχνοεπιστήμης” και “Τσερνομπίλ, Μποπάλ, Θρη Μάιλ Άιλαντ, Χιροσίμα, Συντζέντα, Μονσάντο κ.ά. ...” δηλαδή στιγμές όξυνσης της καταστροφικής λογικής της τεχνοεπιστήμης και ονόματα πολυεθνικών-σύμβολα εξόντωσης και ελέγχου, οι σύντροφοι μοίρασαν τα παρακάτω κείμενα και αποχώρησαν από την αίθουσα.

ΒΙΟΠΥΡΗΝΙΚΑ: ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ
- ενάντια στη νανοηθική της κυριαρχίας

TECHNOSCIENCE CLONES AND CLOWNS
- ενάντια στη νανοηθική της κυριαρχίας

ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ: ΟΤΑΝ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ
Αναρτήθηκε από Autonome Bird

0 σχόλια:

Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger templates