berlinΠάνω από 4000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν-ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ”united we stay” καμπάνιας των αυτόνομων χώρων στο Βερολίνο. Στόχος της διαδήλωσης ήταν να δοθεί μια ηχηρή απάντηση στους στόχους της τοπικής κυβέρνησης για εκκένωση των αυτόνομων χώρων της πόλης.

Οι αυτόνομοι χώροι , οι καταλήψεις , τα βαγόνια όπου μένει η πλειοψηφία ενός πολιτικού δυναμικού που προκαλεί πονοκέφαλο σε αυτούς που θέλουν την ολική συντριβή ενός πολιτικού αυτόνομου κινήματος , έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και οργάνωσης της κοινωνίας.

Η διαδήλωση ξεκίνησε από την πλατεία Hermanplatz και κατευθύνθηκε προς το Kreuzberg για να τελειώσει στο Friedirchsain. Άλλος ένας κεντρικός στόχος της κινητοποίησης ήταν να σπάσει η απομόνωση του μπλοκ της ριζοσπαστικής αριστεράς της πόλης , δίνοντας το μήνυμα ότι είναι ένα μπλοκ ανοιχτό στον καθένα να συμμετέχει με τις δικές του ιδέες και πολυμορφία. Δεν έλειψαν και οι συγκρούσεις βέβαια όπου μια ομάδα ατόμων αναποδογύρισε ένα περιπολικό της αστυνομίας όπως φαίνεται και στην φωτογραφία.

Αναρτήθηκε από Autonome Bird Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger templates