http://dieschwulezeit.blogspot.com/2009/03/blog-post_24.html

Ομοφοβική επίθεση στα εξάρχεια, ω μα πόσο απίστευτο, πέφτουμε από τα σύννεφα.

Και η ανταπόκριση, ή μάλλον η συζήτηση, στο indymedia της Αθήνας, βρωμά ομοφοβία αλλά και απλή ηλιθιότητα από μακρυά. Η εικόνα είναι βέβαια παραμορφωμένη: τα κατά της ετεροκανονικότητας σχόλια είναι πολλά και αισιόδοξα, απλώς είναι όλα κομμένα.

Βάζω για θρέψω τον εγωισμό μου το δικό μου σχόλιο που κόπηκε, ίσως προσθέσω και άλλα:
όποια κοιμάται άντρας και ονειρευόμενη αγώνες κατά των ανάνδρων, ξυπνά βαρώντας πούστρες

1008207
μηπως υπαρχει και τιποτα που δεν μας λες;

Βεβαίως. Τα ομοφυλόφιλα μιάσματα προκάλεσαν. Πάντα έτσι είναι, οι γυναίκες προκαλούν, για αυτό και βιάζονται, οι πούστηδες κουνιούνται, για αυτό και δέχονται την βία του υγιούς εθνικού κορμού.

1008315
Ειναι ντροπιαστικό για τα Εξάρχεια να συμβαίνουν πράγματα που κατά το παρελθόν συνέβαιναν μόνο στη ναζιστική Γερμανία.

Για την ακρίβεια συνέβαιναν και συμβαίνουν παντού εκτός από την ναζιστική Γερμανία όπου οι αδερφές μας ήταν στα KZ.

κηλιδώνεται ανεπανάληπτα η περιοχή. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!

σιγά το καλτσόν της περιοχής. Εγώ έχω γιουχαϊστεί επανειλημμένα περνώντας χέρι-χέρι με τον γκόμενό μου από την πλατεία.

1008399
διαφορετικότητά του και αυτό είναι αγώνας απέναντι σε κάθε 'πρέπει' όποιας μορφή και να έχει. Και πίσω από την αποδοχή βρίσκεται ένα μεγάλο 'ναι' στη ζωή και στην ομορφιά της - αυτό ακριβώς που κάθε εξουσία προσπαθεί να διαλύσει. Και όσο και να προσπαθήσετε θα ζω γιατί απλά δέχομαι την ομορφιά του 'άλλου'.

Κατ' αρχάς, αλληλεγγύη σε σένα και τις άλλες που ήταν μέσα στο μαγαζί.
Έπειτα, να παρατηρήσω ότι 1ον η διαφορετικότητα προϋποθέτει την κανονικότητα, και 2ον ότι αντίθετα είναι ακριβώς η εξουσιαστική σχέση που οικοδομεί την ζωή και την έννοια της ζωής...

1008456, 1008463, 1008503
και όλες τις άλλες:

μα πόσο δίκαιο έχετε! Έτσι ακριβώς είναι, μα καλά πώς δεν το σκεφτήκαμε ενωρίτερα, αυτό το συμβάν πρέπει να είναι αφορμή για να συζητηθεί οτιδήποτε εκτός της ομοφοβίας, πράγματι, οι θαμώνησσες ήταν εξωγήινες, έπτυαν, το ποτό ήταν ακριβό, γενικά η μόνη αλήθεια είναι ότι το περιστατικό έχει να κάνει με οτιδήποτε εκτός από την πουστιά των θαμωνησσών.

1008706
ουτε υπαρχει κανενα περιστατικο παρενοχλησης τετοιου ειδους ουτε στον πεζοδρομο,ουτε πουθενα αλλου στα εξαρχεια

πλακίτσα, πλακίτσα; έτσι, να ευθυμούμε λίγο. :-)
Αλήθεια, σε ενημέρωσαν οι πολλές ομοφυλόφιλες φίλες σου για αυτό που λες;
Εδώ και καιρό επεξεργάζομαι ένα anti-gay άρθρο. Θα πρέπει να περιμένει. Αυτή είναι η απάντηση που πρέπει να λάβουν:

Δεν θέλω να υποσχεθώ ότι η ανάταση των αδελφών μας θα έρθει από μόνη της. Θέλουμε να δουλέψουμε, αλλά ο ίδιος ο πούστικος λαός πρέπει να βοηθήσει. Οφείλει να μην πιστεύει ότι η ελευθερία, η ευμάρεια και η ζωή θα δωρηθούν εξ απηνιαίως εξ ουρανού. Όλα εκπορεύονται μόνον από την ίδια ημών θέληση, την ίδια ημών δουλειά. Μην πιστεύετε ποτέ στην ξένη βοήθεια, ποτέ σε βοήθεια, προερχομένη εκτός της δικής μας Κοινότητας, των δικών μας αδερφών. Μόνο σε εμάς τις ίδιες βρίσκεται το μέλλον του λαού μας. Όταν εμείς οι ίδιες καθοδηγείσουμε τις αδερφές μας στην ίδια ημών εργασία, την ίδια ημών επιχειρηματικότητα, την ίδια ημών αποφασιστικότητα, το ίδιο ημών θράσος, την ίδια ημών επίμονη, τότε θα εγερθούμε ξανά - έτσι όπως και στις Μητέρες του Κινήματος στις οποίες η Πουστιά δεν χαρίστηκε κάποτε, αντίθετα έπρεπε οι ίδιες να την δημιουργήσουν.

http://www.simswyeth.com/blog/wp-content/uploads/hitler-hand-gesture-1.jpg
Ich will Ihnen nicht versprechen, daß diese Wiederauferstehung unseres Volkes von selbst kommt. Wir wollen arbeiten, aber das schwule Volk selbst, es muß mithelfen. Es soll nie glauben, daß ihm plötzlich Freiheit, Glück und Leben vom Himmel geschenkt wird. Alles wurzelt nur im eigenen Willen, in der eigenen Arbeit. Glaube niemals an fremde Hilfe, niemals an Hilfe, die außerhalb unserer eigenen Community, unseres eigenen Volkes liegt. In uns selbst allein liegt die Zukunft des schwulen Volkes. Wenn wir selbst dieses schwule Volk emporführen zu eigener Arbeit, zu eigenem Fleiß, eigener Entschlossenheit, eigenem Trotz, eigener Beharrlichkeit, dann werden wir wieder emporsteigen – genau wie die Väter einst auch Schwulheit nicht geschenkt erhielten, sondern selbst sich schaffen mußten.
Αναρτήθηκε από Autonome Bird Ετικέτες , ,

2 σχόλια:

Unknown said...

μάλιστα...
Τώρα που το ξαναδιαβάζω μάλλον βγήκε τελικά anti-gay η απάντηση, σε ένα κάποιο επίπεδο.

March 27, 2009 at 9:27 AM  
Autonome Bird said...

Έλα γιατί πιστεύεις ότι σου βγήκε αντι-gay?

March 28, 2009 at 4:35 AM  
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger templates