http://antispe-gr.blogspot.com/

Σε παρωδία εξελίσεται η εκδίκαση της υπόθεσης του γεροναζιστή Κ. Πλεύρη που βρίσκεται κατηγορούμενος για το εγκληματικό άθλιο βιβλίο του «Εβραίοι: Όλη η αλήθεια», το οποίο έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα ανεκτά όρια. Είναι προφανές πως η υπόθεση (που τώρα βρίσκεται στο εφετείο) οδηγείται προς παραγραφή, μετά από τη χρήση των νομικών τεχνασμάτων που έκαναν ο κατηγορούμενος Κ. Πλεύρης μαζί με τον γιο του, βουλευτή-δικηγόρο-καταδρομέα Θ. Πλεύρη.

Με την κλασσική ύπουλη, φασιστική, δήθεν δημοκρατική, υποσκάπτουσα τακτική «κινούμαστε σε νόμιμα πλαίσια» και με ατάκες του στυλ «απαγορεύεται να είναι κανείς ναζί;(!!!)», ο νοσταλγός του Χίτλερ προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα γεγραμμένα του βιβλίου του. Δυστυχώς για αυτούς βέβαια, ακόμα και η παρούσα νομοθεσία προσβάλεται τόσο από το βιβλίο όσο και από τα λεγόμενα των ιδίων και πιο συγκεκριμένα ο αντιρατσιστικός νόμος 927/1979, όπως τροποποιήθηκε από τον νόμο 1419/1984.

Μακάρι να υπήρχε δυνατότητα να δωθεί χώρος ελευθερίας λόγου ακόμα και σε λόγους μίσους, αλλά η ιστορία διδάσκει πως αυτό είναι κάτι παραπάνω από επικίνδυνο. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο ελευθερίας λόγου στις εκκλήσεις δηλωμένων φασιστών για αφανισμό ενός ολόκληρου λαού. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο ελευθερίας λόγου, σε όσους θέλουν να αφαιρέσουν από άλλους το δικαίωμα στο λόγο - πόσο μάλλον το δικαίωμα στη ζωή. Για την απελευθέρωση των ανθρώπινων και μη ζώων, καμία ανοχή στους φασίστες.


«Δηλώ εξ αρχής, ότι είμαι ναζί, φασίστας, ρατσιστής, αντιδημοκράτης, αντισημίτης».

«Ετσι θέλουν οι Εβραίοι. Διότι μόνον έτσι καταλαβαίνουν: εντός 24 ωρών και εκτελεστικό απόσπασμα».

Κ. Πλεύρης

«O μόνος τρόπος που θα μπορουσάμε να είχαμε σταματηθεί, ήταν αν οι εχθροί μας μας είχαν τσακίσει στους δρόμους από την πρώτη μέρα».

Α. Χίτλερ

Κείμενα και ανακοινώσεις για την εξέλιξη της δίκης στο site της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας
Αναρτήθηκε από Autonome Bird Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger templates