Η γερμανική αστυνομία απαγόρευσε την είσοδο στην γαλλια στο βαν και στα μελη της αυτοοργανωμενης κουζίνας “Le Sabot” (www.lesabot.org) που έχει αναλάβει το φαγητο στο αντι-νατοϊκό κάμπινγκ που ξεκινάει σήμερα στο Στρασβούργο. Το επιχείρημα των μπάτσων είναι ότι βρέθηκαν μαχαιριά κουζίνας που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τρομοκρατικές πράξεις (!) ενώ βρέθηκαν και φυλλάδια της νομικής βοηθείας. Βέβαια τα συγκεκριμένα άτομα αν και δεν έχουν συλληφθεί η κατηγορηθεί από την γερμανική αστυνομία ήταν γνωστά αφού έχουν φροντίσει το φαγητό των διαδηλωτών/τριων σε δεκάδες αντίστοιχες κινητοποιήσεις.

Απαγόρευση εισόδου έχει γίνει και σε άλλο κόσμο πάλι με το επιχείρημα ότι κουβαλούσαν επικίνδυνα υλικά δηλαδή τα εργαλεία που είχαν μαζί τους για την κατασκευή του κάμπινγκ που άρχισε τις τελευταίες μέρες αφού υπήρχε πρόβλημα με την γαλλική αστυνομία.

Επίσης χθες το βράδυ οι μπάτσοι πέταξαν κρότου λάμψης στην περιφρούρηση του κάμπινγκ (χωρίς να έχει γίνει κάτι).

Για σήμερα σχεδιάζεται το μεσημέρι συγκέντρωση αλληλεγγύης

http://gipfelsoli.org/
http://village09.blogsport.de/

2 σχόλια:

KIKO said...

an thes anadimosieyseto
einai amesi anagki na gnostopoihthei oso perisotero ginete
i katastasi tis xristinas einai krisimi

http://kikogk.blogspot.com/2009/04/14.html

April 1, 2009 at 9:44 AM  
Autonome Bird said...

εγινε!

April 1, 2009 at 2:39 PM  
Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger templates