Καλά νέα μας έρχονται από την παγκόσμια διαδικασία του Peoples Global Action. 'Υστερα από αρκετό χρόνο απουσίας της παγκόσμιας διαδικασίας του PGA , η κατάσταση αλλάζει.

Ένα μικρο ξεκίνημα για ανταλλαγή ακτιβιστών από την Ασία στην Λατινική Αμερική. Ένας ακτιβιστής του KRRS από την Ινδία βρίσκετε ήδη στην Γενεύη , με τελικό προορισμό την Βολιβία και το Εκουαδόρ. Στόχος του είναι να μάθει Ισπανικά και να επισκεφτεί κοινωνικά κινήματα της λατινικής Αμερικής. Αυτή η κίνηση είναι μία πρώτη απόπειρα , ακολουθώντας τις αποφάσεις της παγκόσμιας συνάντησης του έλαβε μέρος στο Haridwar, όπου εκεί βγήκε το συμπέρασμα ότι είναι σημαντικό να αναπτυχθούν δομές και ανταλλαγές ακτιβιστών μεταξύ διαφορετικών κινημάτων. Όλα τα νέα και ανταποκρίσεις από το ταξίδι θα δημοσιευτούν στις λίστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και στην σελίδα της παγκόσμιας διαδικασίας του PGA.


we are everywhere!
Αναρτήθηκε από Autonome Bird

0 σχόλια:

Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger templates