Wednesday, May 20, 2009 στις 11:33 AM |  


ή σημειώσεις για το Εβραϊκό Ζήτημα στες ΗΠΑ

από το ιστολόγιο http://dieschwulezeit.blogspot.com/
http://logo.cafepress.com/1/740183.1683901.jpg
Η βασική σκοπιά δια της οποίας ορούν οι "αντισιωνίστριες" της Αμερικής την προσπάθεια των Αράβων να εξαλείψουν το Ισραήλ και συνακόλουθα να κατακρεουργήσουν 6.000.000 περίπου Εβραίες, είναι ότι "our tax dollars feed Israel's war machine".

Σε αυτό το πλαίσιο η άμεση στοχοθεσία των είναι να παύσει όποια βοήθεια προσφέρει το Αμερικανικό Κράτος στο Εβραϊκό Κράτος, και εν τέληι να εφαρμοστεί μποϊκοτάζ κατά του Ισραήλ.

Ζητούν να δουν τις Εβραίες, αλλά και Αράβισσες του Ισραήλ, να γονατίζουν. Να συνεργάζονται με τις δημίους των. Να μπαίνουν υπάκουα στο τρένο.

Είναι εντελώς ασύλληπτο να δούμε το Ισραήλ να αποδυναμώνεται και να θέτει εαυτόν υπό το έλεος οποιασδήποτε.
Είναι εντελώς αδιανόητο να φανταστώ ότι μπορεί κι εγώ να έχω οτιδήποτε να κάνω με μια προσπάθεια που θα κάνει τις Εβραίες να υποφέρουν κατ' ελάχιστον.

Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά* της Αμερικανικής Αριστεράς, ο λανθάνων όσο και προφανής αντισημιτισμός της δεν μπορεί να αγνοηθεί. Οι ίδιοι άνθρωποι που ακριβώς τώρα ζητούν την άρση του εμπάργκο κατά της Κούβας, που πάντοτε μιλούσαν κατά των εμπάργκο στην βάση μιας φιλοσοφίας εισοδισμού, με την σκέψη ότι η διεθνής απομόνωση φέρνει αποτελέσματα αντίθετα από τα επιθυμητά, τώρα μιλούν υπέρ του μποϊκοτάζ για το Εβραϊκό Κράτος, χωρίς να ενεργοποιούν την λογική τους, που θα τους έλεγε ότι κάτι τέτοιο θα οδηγήσει τον Εβραϊκό Λαό σε ακραία μέτρα. Πώς συμβαίνει τούτο; Το μίσος τους για τις Εβραίες, το μίσος τους όχι ενάντια στο Ισραήλ ως κράτος, αλλά ως την Εβραία ανάμεσα στα Κράτη, μπλοκάρει κάθε εγκεφαλική διεργασία.

* γνώριμα μας άλλωστε από την σιγή για της σφαγές οπουδήποτε στον κόσμο, και τις κραυγές για τις 1200 νεκρές των επιχειρήσεων στη Γάζα
Αναρτήθηκε από Autonome Bird Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger templates