Η ομάδα lovekills διοργανώνει κάθε χρόνο ένα πολύ αξιόλογο φεστιβάλ σε διαφορετικές πόλεις , πολλοί από τους συντρόφους της ομάδας είναι ενεργοί στο Balkan Decentralized Network και σε άλλες δραστηριότητες στα Βαλκάνια.

από την Ομάδα Love Kills Collective, Ρουμανία

Η ετεροκατεστημένη αγάπη, σκοτώνει. Οι σχέσεις αγάπης όπως προσλαμβάνονται και βιώνονται με τους όρους της ετερο-«κανονικότητας» απαιτούν την απόλυτη κατάργηση της ελευθερίας μιας ζωής χωρίς περιορισμούς, της ελευθερίας για αληθινή αγάπη. Ζήλια και κτητικότητα, ψυχολογική πίεση και εκβιασμός, καθορισμός των συναισθημάτων και του τρόπου έκφρασής τους είναι μόνο μερικά από όσα βιώνονται μέσα στις μονογαμικές σχέσεις και που περιορίζουν τις πιθανότητες για σχέσεις μας εκτός από τη μία και αποκλειστική που μοιραζόμαστε με το ένα και μοναδικό άλλο άτομο: φιλίας, αγάπης, αμοιβαίου μοιράσματος ….. Πολύ συχνά αυτό το είδος αγάπης που μοιράζεστε με το άλλο φύλο επιβάλλει με βαναυσότητα πρότυπα ομορφιάς εγκλωβίζοντας σε σεξιστικά στερεότυπα.
Η αγάπη σου για τα ζώα σκοτώνει. Το γεγονός ότι έχεις υιοθετήσει ένα γάτο ή σκύλο ή ο, ποιοδήποτε άλλο ζώο από ένα καταφύγιο δε σου δίνει και τον τίτλο της φίλης/ φίλου των ζώων. Από τη στιγμή που ένα πτώμα βρίσκεται απλωμένο στο πιάτο σου -ένα πτώμα που έχει υποστεί φοβερές δοκιμασίες ώστε να ικανοποιείς εσύ τις γαστρονομικές σου ορέξεις-, από τη στιγμή που στην γκαρνταρόμπα σου κρέμεται μια αργεντίνικη αλεπού -μια αλεπού που γδάρτηκε ζωντανή για να ικανοποιήσει τη μεγαλομανία σου- κι από τη στιγμή που κρατάς κλεισμένα σε κλουβιά άγρια ζώα για να ξεγελάς την αποξένωση και τη μιζέρια της ανθρώπινης φυλής…. η αγάπη σου για τα ζώα, σκοτώνει τα ζώα.
Η αγάπη για το ΘΕΟ σου σκοτώνει. Στη διάρκεια όλης της ανθρώπινης ιστορίας οι ΘΕΟΙ έχουν σχεδιάσει και διατάξει τις πιο αιματηρές σφαγές, τη θανάτωση χιλιάδων ανθρώπων που απλώς και μόνο δεν πίστευαν και δε δόξαζαν, το βασανισμό και το κάψιμο στην πυρά γυναικών γιατί ο παράλογος φόβος απέναντι στις γυναίκες είχε μετατραπεί στο μόνιμο εφιάλτη τους.
Η αγάπη για την πατρίδα σου σκοτώνει. Ο εθνικισμός είν΄ ένας φούρνος που μέσα του φουσκώνει η μαγιά της μιζέριας. Και η αγάπη για μια αφηρημένη έννοια όπως το έθνος ακυρώνει πρώτα απ’ όλα τη συγγένειά σου με την ανθρωπότητα, γεννά ξενοφοβία, εγείρει πολέμους και σκοτώνει χιλιάδες ανθρώπους.
Η αγάπη σου για μια ανώτερη φυλή σκοτώνει. «Η φυλή» είναι μια φαντασιακή κατάσταση. «Η φυλή» δεν έχει βιολογική βάση. Έχει δημιουργηθεί μόνο μία φυλή: Η ΑΝΡΘΡΩΠΙΝΗ. Αλλά η αγάπη σου για μια ορισμένη φυλή, η προτίμησή σου για ένα χρώμα δέρματος σε απο-ανθρωποιεί και με διαχωρισμούς, διακρίσεις και εκμεταλλεύσεις ανοίγει τις λεωφόρους για τις γενοκτονίες.

μετάφραση από :http://aro.ecobytes.net/lovekills/home_en.html

(μετάφραση: Λένα)
Αναρτήθηκε από Autonome Bird Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger templates