Διαδήλωση οργάνωσαν ομάδες ακτιβιστών και μέλη διάφορων αυτόνομων χώρων στο Potsdam , μια πόλη μια ώρα έξω από το Βερολίνο. Η διαδήλωση σύμφωνα με το inforiot.de είχε γύρω στα 1400 άτομα. To βράδυ της ίδιας μέρας έγινε κατάληψη σε ένα μεγάλο χώρο όπου πραγματοποιήθηκε ένα minimal techno party , όπου φυσικά η αστυνομία δεν έχασε ευκαιρία να επισκεφτεί (χωρίς όμως η πληροφορία να είναι επιβεβαιωμένη).

Το κίνημα για τους αυτόνομους χώρους δίχνει να φουντώνει στην Γερμανία , όπως και η καταστολή. Πριν κάμποσο καιρό η αστυνομία έκανε "φιλικές" επισκέψεις σε κάποια από τα projects στο Βερολίνο. Οι undercovers επίσης αυξάνονται το ίδιο και οι επισκέψεις τους σε συναντήσεις , ανοιχτές εκδηλώσεις κλπ. Μην ξεχνάμε ότι η Γερμανία είναι μία χώρα με αντιτρομοκρατικό νόμο από την δεκαετία του 70 και χαράζει το δρόμο παραδειγματικά και για την υπόλοιπη ΕΕ.






Αναρτήθηκε από Autonome Bird

0 σχόλια:

Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger templates