Friday, January 2, 2009 στις 5:34 PM |  
Η νέα χρονιά μας βρίσκει σε καταλήψεις και απελευθερωμένους χώρους σε όλη τη χώρα όπου προσπαθούμε να συζητήσουμε τα θέματα που έβαλε η εξέγερση του Δεκέμβρη καθώς και να σταθούμε δίπλα στα θύματα της ντόπιας τρομοκρατίας, κυρίως να πάρουμε πίσω τους συλληφθέντες μας!

Την ίδια στιγμή ο εθνικός ιστός επιστρατεύοντας όλες του τις δυνάμεις από το Κράτος μέχρι το ΚΚΕ
και από τον όχλο μέχρι τους ριζοσπάστες προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί με ανταγωνιστικό λόγο προς τους εξεγερμένους. Θύμα αυτής της πατριωτικής έξαρσης αποτέλεσε και η Συναγωγή του Βόλου που βεβηλώθηκε παραμονή πρωτοχρονιάς από άγνωστους αντισημίτες του όχλου.

Παραθέτουμε την καταγγελία που συντάξαμε με το Cafe Morgenland "Αυτό που δεν πέτυχαν τα γκλοπς
θα το πετύχει ο αντισημιτισμός;" και φωνάζουμε ξανά κάτω τα ξερά σας από τους έλληνες εβραίους!

Αναδημοσιεύουμε επίσης ένα κείμενο από το Στέκι Αλβανών Μεταναστών: Αυτές οι μέρες είναι και δικές μας... για όλες αυτές της μέρες της εξέγερσης, τής αξιοπρέπειας και της αλληλεγγύης μεταξύ όλων αυτών των ανθρώπων που τόσο καιρό υπομένουν την βία του κράτους και του ρατσισμού...

Στις 5 Γενάρη, στις 6μμ συμμετέχουμε στην πορεία για την Κ. Κουνέβα στο

απελευθερωμένο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στις 17 Γενάρη συμμετέχουμε στην πανελλαδική πορεία στη Λάρισα με αιτήματα την αποφυλάκιση των προφυλακισμένων, την απόσυρση των κατηγοριών από τους συλληφθέντες και την άρση του τρομονόμου.

Καμιά προφυλάκιση, καμία δίωξη στους συλληφθέντες της εξέγερσης!

το έλαβα μέσω εμαιλ

vlanto
Αναρτήθηκε από Autonome Bird Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger templates