Τις τελευταίες μέρες η κατάληψη Επιταχυντής Ελευθερονίων έχει αποτελέσει στόχο συντονισμένης επίθεσης, από τη μία από την αστυνομία με την εισβολή της δύο φορές στο χώρο της κατάληψης παραβιάζοντας το πανεπιστημιακό άσυλο, και από την άλλη από τα ΜΜΕ με την παραπληροφόρηση και τη ¨δαιμονοποίηση¨ της. Παράλληλα, οι παρενοχλήσεις των καταληψιών από τις δυνάμεις καταστολής συνεχίζονται με τη στενή παρακολούθηση του χώρου ακόμα και από ελικόπτερο, με την προκλητική στάση των ΜΑΤ που παραμονεύουν με όπλα σε απόσταση αναπνοής και βρίζουν και με την επιθετική εξακρίβωση στοιχείων σε σύντροφο από μπάτσους της ΟΠΚΕ (με αρκετούς κουκουλομένους).

Ο επιταχυντής ελευθερονίων είναι ένας κατειλημμένος πολιτικός χώρος με ανοιχτές διαδικασίες, δημόσια δράση και πολιτικό λόγο και αποτελεί ένα από τα πολλά κομμάτια του αγώνα για την κοινωνική απελευθέρωση. Η στοχοποίηση κοινωνικών χώρων, της πολιτικής δράσης με λίστες ¨υπόπτων τρομοκρατών¨ και του πανεπιστημιακού ασύλου, οι άγριοι ξυλοδαρμοί στις διαδηλώσεις, οι συλλήψεις στο σωρό, οι διώξεις με τον τρομονόμο, τα αστυνομικά πογκρόμ και οι αναίτιες έρευνες σε σπίτια καλημερίζουν το κράτος μηδενικής ανοχής στο οποίο όλοι είναι ύποπτοι. Οι απανταχού εξεγερμένοι και εξεγερμένες όμως, γνωρίζουν καλά πως απέναντι στις επιθέσεις των κυρίαρχων δεν είναι μόνοι, αλλά η αλληλεγγύη ενώνει όλους αυτούς που αγωνίζονται για αξιοπρέπεια και ελευθερία.

Μετά το πιο βαθύ σκοτάδι της νύχτας, έρχεται η αυγή..
Όταν χτυπούν έναν μας χτυπούν όλους

Άμεση απελευθέρωση όλων των προφυλακισμένων
Καμία δίωξη στους συλληφθέντες του Δεκέμβρη

Συλλογικότητα Farma
Γενάρης 09
www.farmazapatista.blogspot.com


Η ανακοίνωση του επιταχυντή ελευθερονίων βρίσκεται εδώ: www.eleftheronio.org
Αναρτήθηκε από Autonome Bird Ετικέτες

0 σχόλια:

Visit the Site
MARVEL and SPIDER-MAN: TM & 2007 Marvel Characters, Inc. Motion Picture © 2007 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. 2007 Sony Pictures Digital Inc. All rights reserved. blogger templates